specelized fuse 4

Inlagd: 2005-05-30 17:39:30
Kategori: Kompletta Cyklar
Recensent: Mini
Recension: har kört min fuse 4 i snart ett år och den har funkat fint :) orginal framdäket va lite snett så bytte de mot nått nokian dirt däck och pegsen är väldigt mjuka så har nästan kört slut dom på snart en vecka (körde utan innan) men funkar fint om man inte grindar på betong räken...
annat jag bytt är bmromsen för hadde en dia-comp 990 hemma som jag tycker va snyggare en den som sitter orginal och är i guld, bytte pedaler mot nåra biliga grejer som funkar för dom som va orginal är i magnesium så tarslut fort om man ska grinda på dom och har bytbara piggar som bara ramlar ut då och har sönder kroppen på pedalen.. annars är den väldigt bra för street :) jag är ca 183cm så den skänns lite kort i dirten, men är man mindre en mej så ska den funkca fin fint där med :)

minus:
- måste ha gyro om man inte bygger om lite.
- pris. (ca 8000 men man får vad man betalar för, jag fick den billigare :P)
- 25/9 drev, väldigt litet i bak så alla kädjor funkar inte.. jag hadde va min för nån dag sen å köpte en ny men den va för grov och va hellt kass så hadde av den samma dag och en gong till dan efter.
- störe sadelstolps diametar en på andra BMXer
- mjuka pegs om man kör mycke street


plus:
+ fina delar, crome bak fälj
+ bra bromsar, minna funkar fin fint iaf (lika bra nu som innan ja bytte broms)
+ lätt (ca 13-14kg tror jag)
+ skön geometri
+ följer med två pegs, skyd för skädjan som man skruvar fast på drevet, skydd för ekrarna om man grindar på den sidan.

tänker köpa en ny längre ram och störe dervning när jag har pengar, tror de blir en oden och 11/30 drevning :P men rekomenderar den till alla som vill lägga lite mer pengar och man får en mycke bra hoj för dom.

ger den 9/10 eller :) :) :) :) :) :) :) :) :)
BETYG: 9/10


<- Tillbaka