en clatch e11even

Inlagd: 2004-09-22 17:25:01
Kategori: Kompletta Cyklar
Recensent: morpheus
Recension: det är en silvrig cyckel, snygg färg har den och den är riktigt snyggt designad.BMX:en är en allround-cyckel med fyra peggs. den är tung ca 15 kg men den är hållbar, den har fått sig ett par regäla smellar och ser fortfarande ut som när jag köppte den. Den kostade 3000 ett hyffsat pris för en cykel med bra kvalité tycker jag.

Bromsarna är inget att skryta med precis, ok frambromsen blev rättså hyffsad när jag hade fixat lite med den men bakbromsen är på gränsen till usel. Och som "päst äfter svält" gick broms-vajern av när jag trycte för hårt på bromsen när jag höll på att köra ner på sidan av en ramp.Men de är faktiskt en sak som e bra med bromsarn och det är att den mojengen som gör att man kann snurra runt på styret flera varv är inkapslad, för det känns som att det är en rättså kännslig del på cycklen.

Däcken och slangen brukar pajja men det är kanske normalt. Handtagen är sköna och sadlen är väldigt skön och snygg. En naktdel är att vevarna är fastsvätsade i mitten i varandra så om tramporna skulle få någon kraftig smäll så skulle det vara svårt att byta dom. en liten bra detalj är osså att döm har försökt att ha samma storlek på alla muttrar och sånna sex-kantig hål. Positivt:

*peggs
*snygg
*billig
*skön sadel
*sköna handtag
*hållbar´
*inkapslad broms mojeng
*samma storlek på alla mutrar och sånt
*bra nybörjar cyckel för att den är allround

negativt:

*tung
*dåliga bråmsar
*vevarna
*namnet på BMX:en
BETYG: 7/10


<- Tillbaka